Antwoorden op uw vragen.

Tip: Kijk eens voor een taxi Lelystad Schiphol op deze website. Vaste tarieven en luxe taxibussen t/m 8 personen. Dit taxibedrijf werkt zowel voor particulier als de zakelijke markt. Op zoek naar professioneel taxivervoer, Schipholtaxi.Pro is de zakelijke specialist!

Hoe kom ik aan een goedkope taxi vanaf Almere?

Als je een goedkope taxi zoek vanaf Almere dan kan je die hier vinden. Dit bedrijf heeft al 30 jaar ervaring en is een goed taxibedrijf.

Als ik op Schiphol aankom, waar word ik dan opgewacht? Wij bellen u mobiel op om buiten af te  spreken. Zet de telefoon dan  ook meteen na landing aan. Tegen een extra vergoeding wachten we de mensen ook op bij de Meetingpoint of de gate, dus vlak na de bagage en de douane.

Hoe kan ik betalen?

U kunt contant per rit aan de chauffeur betalen. Credit card is ook mogelijk  maar dan wordt er 5% kosten in rekening gebracht. Vooruitbetaling per bank is ook mogelijk. Bedrijven kunnen evt. op rekening rijden.

Wij moeten onderweg nog meer mensen ophalen, kan dat?

Ja, dat is mogelijk, maar dan moet u via een offerte aanvraag alle postcodes aan ons doorgeven voor een juiste prijs berekening.

Hebben alle taxi’s bij jullie een navigatie systeem in de auto.

In 90% van onze auto’s zit een navigatie systeem.

Ik wil vooruit betalen, is dit mogelijk?

Ja, dit is mogelijk, als u dit in de E-mail aan ons doorgeeft, geven wij het juiste rekening nummer etc. aan u door.