Over ons, Schiphol Taxi Vervoer

Wij bieden u de mogelijkheid om al het Schipholtaxi per internet te bestellen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken voor u die toch liever  persoonlijk contact hebben met een centralist(e).

Zowel zakelijke  als particulieren klanten kunnen eenvoudig via internet, razend snel hun vervoer bestellen, zonder tussenkomst van een centralist(e). Wachten aan de telefoon is dus verleden tijd! www.Schiphol-taxi-vervoer.nl is u betrouwbare Schipholtaxi vervoerder door heel Nederland.

Zo hebben wij het standaard vervoer, wat meestal uit een Mercedes E-Klasse of BMW 5 serie bestaat, maar ook bieden wij Vip vervoer aan. De auto’s verkeren in onberispelijke staat en de chauffeurs zijn uiteraard netjes gekleed en hebben meer dan 5 jaar ervaring . Wilt u nog beter, dan kiest u voor de Limo taxi service, deze bestaat uit een mooie Mercedes S-Klasse met uiteraard een van onze beste chauffeurs in kostuum, met een ervaring van meer dan 10 jaar. Betalen met credit card is bij ons natuurlijk ook mogelijk.

Tip: Kijk ook eens voor een Schipholtaxi voor de taxi.expert. Deze vervoerder bied buiten de Schipholtaxi ook lokaal taxivervoer in Amsterdam aan. Ook ritten van Amsterdam naar andere steden zijn mogelijk tegen vaste ritprijzen!

Gaat u met een groep of uw gezin op vakantie of zakenreis en heeft u vervoer nodig, dan kunt u een taxibusje bij ons bestellen, wij hebben deze in de 6 en de 8 persoons uitvoering. Wij hanteren met de taxibusjes  voornamelijk de merken Mercedes en Opel.

Wij zijn een taxicentrale die zich voornamelijk op internet richt en u een goedkope taxi naar Schiphol willen aanbieden. Wij hanteren geheel andere taxitarieven dan een reguliere vervoerders doen, zoals deze bij de aankomsthal op de luchthaven staan. Vanaf 4 personen zijn wij vaak goedkoper dan de traveltaxi maar dan heeft u wel een privé taxi. Ons werk komt voor 99% van het Wereld Wijde Web. Wij hebben klanten vanuit de hele wereld die bij ons het vervoer al in het buitenland geboekt hebben, uiteraard staat er dan voor hun Airport service al een auto met chauffeur op de luchthaven klaar om de mensen naar hun bestemming te rijden. U ziet, wij kunnen u met onze taxiservice voorzien met elke vorm van vervoer die u maar wenst, en dit voor zeer concurrerende vaste prijzen, zodat u voor aanvang van de taxirit al weet waar u aan toe bent.