Onze Schipholtaxi’s en de mogelijkheden

Wij bieden buiten de standaard Schipholtaxi, Vip en Limo vervoer ook 6 en 8 persoons busjes voor Schipholtaxi vervoer door heel Nederland.

Voor bedrijven die vaak van onze diensten gebruik maken bieden wij de mogelijkheid om op rekening te kunnen rijden. Ook accepteren wij de meest gangbare credit cards.

Vaak goedkoper dan deeltaxi

Zeker als er een taxibus met zes personen of meer wordt besteld, kan deze goedkoper zijn dan een deeltaxi. Deeltaxi’s rekenen per persoon en wij per voertuig. De verschillen kunnen wel tot meet dan 50 euro oplopen op een wat grotere taxirit.

De taxichauffeurs

Al onze chauffeurs voldoen aan de wettelijke eisen voor de wet personenvervoer waar wij uiteraard op toe zien. De meeste chauffeurs hebben meer dan 5 jaar ervaring met hun werk. Vip of Limo chauffeurs voldoen aan de hoogste eisen van onze dienstverlening en spreken vanzelfsprekend ook Engels.

Een taxi, standaard of luxe personenvervoer?

Meestal is een standaard Schipholtaxi al voldoende. Toch is er natuurlijk ook vraag naar meer luxe taxi vervoer. Het kan voorkomen dat een belangrijke zakenrelatie op de luchthaven Schiphol aankomt. Omdat een taxichauffeur met zijn auto meestal de eerste indruk geven, is het van belang dat dit goed verloopt. Wij kunnen een Mercedes E of S Klasse voor u inzetten met chauffeur in bijbehorend kostuum. Natuurlijk praat hij goed Engels en zal u gaste netjes en goed verwelkomen. Op de website taxibestellen kunt u voor een vast tarief verschillende vervoersmiddelen bestellen.

Taxi nodig van uit Amsterdam?  Kijk ook eens voor een Schipholtaxi op Schipholtaxiservice.Amsterdam, of lees hier meer tips voor een Schipholtaxi

Taxibusje naar Schiphol

Gaat u met vakantie met het gezin of groep, of heeft u gewoon een Taxibusje nodig omdat u veel bagage heeft, dan kunnen wij u ook daarmee van dienst zijn. Wij hebben zowel de 6 persoons Mercedes als de 8 persoons Opel busjes voor u ter beschikking. Heeft u voor uw zakelijke gasten een luxe Taxibusje nodig met chauffeur in kostuum, dan boekt u gewoon onze Vip service voor 6 of 8 personen. De dienstverlening daarvan staat gelijk aan de Vip service.

Meer Schipholtaxi ? Lees hier de tips over Schiphol en de Schipholtaxi.

Voordelen taxibus online bestellen

  1. Goedkoper tot 50%
  2. Makkelijk online bestellen
  3. Vooraf te betalen
  4. U bepaald het ophaaltijdstip
  5. Betrouwbare taxi en Schiphol taxi
  6. Schipholtaxi op Facebook
  7. Taxi staat weer klaar op Schiphol bij terugkomst

Wij wensen u alvast een prettige reis!